Sunday, November 4, 2007

Mvd 2 pyhapaev

Tere jalle

tana tegin rekorduinaku, eile kl 22.45 kuni tana 10.30. Tervis palju parem. Kui eilse paevaga lax 16 pakki taskuratte, siis tana siiani ainult 4.
Ohtul laekusin internetisaalist kl 10 paiku, Gerardo hakkas syya tegema riisi ja kotlette. Laekus ka "casi novia" - peaaegu pruut Angela. Jaigi oosex sinna. Ta on sekretar mingis farmaatsiafirmas. Selline tumedam, veits indiaaniverega tibin.
Tegin nalja, et sa peadki Gerardot kohe harjutama syya tegema. Si-si, me no gusta cocinar - ja-ja mulle ie meeldigi syya teha.
Koonlesime kui ta tuli ja kui hommikul lahkus. Ohtusoogi juurde kais ka pudel Uruguay veini. Taitsa hea. Tundub et kutil varsti minek altari ette.
Tana tulime Gerardoga linna, ta naitas kus on mu kool, kuidas soita kohale, mis bussid (148,158) ja kus maha tulla. Buss tuleb elukohast linna 20 minti. Bussipilet on 13,50 kohalikku peesot, see on ca 7.- krooni.
Akadeemia on vanalinna serval. Eile me siiakanti ei sattunud, tegelikult on linn taitsa olemas - ausambad, valjakud, 10 kordsed vanad majad jne. Siin on ka Louna -Ameerika esimene pilvelohkuja 26 korrust 1920-ndatest. Kui saan, panen pildid yles.
Siis soitsime Pocitose linnaossa, kus on linna suurim plaazh. Rannatanava aares 10-12 kordsed elumajad, mis meenutas veidi Copacabanat, muidugi mitte nii lai&pikk siin ei ole see.
Soime koos lounat ajasime juttu elust olust. On olnud juhuseid Gerardol kus ta ei maleta kuidas koju sai; yxkord parast tema juures tinutamist kandsid yhe kustunud sobra selle koduukse taha, andsid kella ja panid ise jooksu jne. Meie dispetseri kestuse kohta tuli ainult sygav austus. Et kas naised teavad et me joome ennast seal tais? No nad lausa ootavad seda, ytlesin mina. Raakisin talle ka Eesti toelisest Nokiast - kutist kes pimedana ja purjus autot juhtis. Soomlased on siia tegemas hiigelinvesteeringut - Botnia tselluloositehast, neid teatakse hasti siin.
Ja siis tulin juba yksi linna tagasi. Radissonist sain linnaplaani, lonkisin mooda pohilist aritanavat veidi, yx iiri kohv ja olengi internetis.
Tundub, et linnal pole hada midagi, lihtsalt see kvartal kus elan on keskelt kaugel ja raabakas.
Saab naha mis koolis saab.

Kodu kohta: ma pole jah viitsind ahjupuid eriti tuua, talvega laheb max 4-5 kotitait tavaliselt. Lohutud puud on kuuri all paremal nurgas kui toa poolt tuled.

Head uut kooliveerandit ka sipsikutele.

Homseni!

1 comment:

Anonymous said...

tsau!

olen praegu 05.11.07 kl 18:32 Kurbuse ja MitteKellegiNägemise Printsess tahaks et sa juba koju tuleksid

Kurbuse MitteKellegiNägemise Printsess
TERESA PULK