Friday, November 2, 2007

Loputunnistus kaes

Buenos Aireses enam ei kavatse oppida midagi.



Siin on kooli sekretar Sylvana, tema abiline ja opetaja Marcela kooli Office´s.


Viimasel paeval oli siuke lahe vaba ohkkond, kukkus nii valja et muuhulgas igayks jutustas mingi naljaka loo ka.
Opetaja jutt:
Algas sellest et kysisin kas Argentiinas on moni koht mis talle ei meeldi? Jah on yhest kohast halb mulje jaanud.
Ta oli 10 aastane kui vanemad laksid puhkusele San Luisi linna, tema ka kaasas. Aga seal oli nii igav, ta luges iga paev yhe raamatu labi ja oli hirmus tydinenud. Ja siis isa ostis talle raketi ja ta pani selle siesta ajal vanaema-vanaisa toa ukse taga patiol paukuma. Need oleks aarepealt vedru valja visand ja tirts sai korralikult kere peale. Ja enam ei ole sinna linna jalgagi viind juba 40 aastat.
Ankie jutt:
Curacaol elades tulid ykskord ta vanemad Hollandist kylla, ka moned sobrad, voeti napsu ja isa pani oma hambaproteesid valesse kohta, mingisse tassi. Ankie siis vottis harjunud kohast tassi ja segas piimakohvi sinna, sisse vaatamata. Et kui hambad valja ilmusid, siis tal ema naeris nii et pissis pyxi.
Minu jutt:
Olles kalli abikaasaga meie esimesele kruiisile teel, veetsime paar paeva Costa-Rica pealinnas San Joses. Naeme kuulutust: muuseumis on Kolumbuse eelsete kuldasjade naitus. Lahme? Laksime.
Ja mis on muuseumi fuajees¿ Costa- Rica moodsa kunsti installatsioon. Ja ma siis joonistasin tahvlile selle installatsiooni - et on pñld umbes 20 x 20 meetrit, kaiguradadega ja mullast kasvavad valja sajad, et mitte oelda tuhanded banaanid, koigil koored otsast avatud. Aga sees ei ole mitte banaanid vaid "organes de hombre". Igayx ise varvi. Toeline ty*ade maa!
Tundus: palju ei puudund et naised oleks Ankie ema jargi teind.



Kohvikus. Koonlesime ka kui lahku laksime.



Aga siit tuleb Gabriela, see reisiagent. Iguazzu on korras, maximaalne. Linna hotellidest ta soovitas Kempinski








Park Plazat Recoletas. Et tal koik eurooplased valivad selle. See on xxxx deluxe boutique, pisem ja uuem kui Marriott. Tuba on jallegi Kempinskis suurem aga bassein on ainult Marriottis. hind 160 vs 200 K/M per paev. Vaga kaua ei soovitanud ta oodata, aga ma saan saata meili talle Uruguayst, mida eelistame. Nii et naiste valik nyyd. Sain laadida krediitkaardile kulud, nii et cash on alles.
Voibolla nyyd Yhispank hakkab mind otsima, panin nende kaardile ka mil dolares matsu. Argu muretsegu, olen kreditaabel.
Byroos kulus 2 tundi, et asjad paika saaks.


Imelik, kes selle tadi esivanemad olid, et ta nii blond on valja kukkunud. Imestas, et minu naisel on sama perekonnanimi mis mul. Siin kui yldse, siis lisatakse naise synninimele de + mehe perenimi. ¿Señora Ruth Vadi de Pulk?


Beatriz oli kirja jatnud mulle, et kahju et me ei naind rohkem aga ta ootaks meid koos kylla kui sa siia jouad.


Tahtsin eile kaasyyrilised ka pildile saada aga Ian joudis enne jalga lasta. Siin Peter Arizonast. Nagu sober Qnoid nooruse paevil.







Arytlesime USA illegaalsete immigrantide yle. Peter ytles et tal on nii naljakas siin ringi kaia, et koik on nii valged inimesed, et neegreid ei ole.
Tana opetaja raakis valja koolis, miks siin musti pole. Et kindral San Martin (see kes pea alaspidi puhkab) kutsus koik orjad sojavakke, lubades neile voidu korral vabaduse. Koos mustade meestega jolkusid sojavae taga ka mustad naised ja lapsed. Soda loppes voidukalt Peruus ja sinna need mustad jaidki. Argentiina esimene ekspordiartikkel.
Ja asiaatide kohta Marcela raakis et kui nad tulema hakkasid, hakkasid inimestel koerad ara kaduma. Enne korealasi oli kombeks koerad vabalt hulkuma lasta, tanapaeval aga enam paris nii ei saa.

Sain eile kylma veits, vist internetilocutorios oli liiga hea kont. Ostsin hommikul mingi spray kurgule ja olen paev otsa tatine olnud.
Homme hommikul siis Montevideosse.

Jargmine seeria juba sealt

Koonlen Teiega mottes!!



















Bb

No comments: