Monday, November 19, 2007

Viimane koolinadal lax:

Tanasest on mul uus ñpetaja Eliana. kella 11-13.
Ana van den Bosch jatkab kella 8.30-10.30.
Olen tunnis yksinda, yldse tundub et eelmine reede oli suur pereheitmine, rahvast oli koolis vahem.

Eile laxime ñhtusoogile keskmise poja Ramon´i majja, mis on naaberkrundil. Peremees on 38, kolmas vend 40 nii et Diego kes kodus elab on nagu pesamuna. Ma ei teadnud alla tulles mis plaanis ega vñtnud moblat kaasa ja nii mul naabermajst pilte pole. Sel perel kus kaisime on kaks poissi nii 7 ja 10 mñlemad ¿veidi? autistid. Vahel on nad vanaema juures olnud, veidi vildakad on kyll. Nyyd just saadi kaks kuud tagasi kolmas poiss ja pole veel selge, kas on samasugune. Pereisa ja ta naine muidu igati muhedad. On kaks kassi ja hundikoer suur kasside sñber. Koerale hñigati kasklus ja ta tñi oma kausi laua aarde - jagab espanjooli rohkem kui mina! Siuke paksu karvaga hunt, mingi pikakarvaline rokkar on asja teinud. Raakisin Ziggy koerast, kes kaib Saksamaal ja USA-s kutsikaid treimas. Iga mees kadestax siukest koeraelu!! Aga samas, igalmehel ei ole see tagumiku kñrgus maast ja tñusunurk ju parimad vñimalikud.
Kanadast valge daam Victoria on ka veel siin, ¿Cherilyn? kolis kuskile mujale.
Tana helistades sai raha otsa kaardilt, laen juurde. Siiani on telefonile Argentiinas kulunud ainult 200.- pzt, mis pole sugugi palju kuu aja kohta, arvestades et praktiliselt kñik pildid on telefonist netti saadetud. Kokku mitusada /telefonis on 469 fotot praegu/. Laen mñned videod ka.^
Peale kooli laxin ostma bussipiletit Saltasse ja mis selgub - laupaevaks ei olegi esimest klassi! Lahkun siit seega reede ñhtul. Bussipiletit ostes kysiti, kas soon lehma- vñi kanaliha! Tase! Arenguruumi jakub ka - mis veini soovin, seda naed ei kysitud!
Salta on yx pareminisailinud koloniaalarhitektuuriga linn Loode-argentiinas. Boliiviani jaab sadakond kilomeetrit. Tahan seal vñtta loodusesse ekskursioone. Soolakñrb, seitset varvi magi, jñgede kanjonid jne.
Buss sñidab siit sinna kl 20.30 kunii 13.30 jargmine paev. 18 tundi, yle 1000 kilomeetri. Primera clase iste kaib taiesti horisontaalsex lahti, kñrvalistme vahele saab kardina ette tñmmata. Sñitsin sellises klassis Mar del Platasse 5,5 tundi. Ex tagumik tunnetab seda romantikat.
Nagemist


Kuulsuse maelt

Reedene kitarre ja canzoone

Aconcagua ja varvilised maed. Muuseas, siin filmiti "Seitse aastat Tiibetis".

1 comment:

Anonymous said...

Kuhu sa kadusid, kas mobla sai tühjaks või?
Mis seal Saltas teed?
Z