Tuesday, November 20, 2007

"Viisitamm" tuligi kohale

Et kñik ausalt ara raakida nii nagu oli, pean alustama sellest et eile sai moblal raha otsa. Peale kooli laxin jalakaijate tanavale CTI mobiilifirma kontorit otsima, mis oli juba siestaks suletud kell 13.30, omandasin kioskist 50 pzt eest 90 pzt maksumuses telekrediiti ja otsustasin "quiero almorzar" -tahax nozida veidi. Valin just istet puu varjus, kui kñrvallauast hñikab Ankie: "Hello Raivo!"
Ta oli just poolteist tundi tagasi Saltast bussiga siia jñudnud. Me ei helistanud ega midagi, lihtsalt teed ristusid. Taitsa lñpp, et mñlemat Buenos Airese kaasñpilast kohtasin juhuslikult siin linnas!
¿Ei tea kas osta loteriipilet siinsamas vñi mitte iialgi mitte kuskli enam osta loteriipiletit?
Istusin, tellisin ka syya ja mulasime tunnikese.
Et kuidas on lainud.
Kosk ja Salta vaga vahvad olnud. Ees Patagoonia. Reisib koju tagasi yle Ameerika BA - Washington - Amsterdam, seega tal 64 kg kohvrilimiiti.
Tal sñber Hollandis, kelle parast yxkord meil tunnis nuttis, olla uue pruudi seende saatnud ja soovib ikka vist koos jatkata. Sai sellest teemast nutmata yle.
Mina:
Saa aru, Ankie, kui suudad, et meestel ja naistel on erinevad soovid!
Ankie: ¿ ?
Mina: Naine tahab kñiki asju yhelt mehelt, mees aga yhte asja kñikidelt naistelt.
Ankie: Raiz, kas sa petaks oma naist?
Mina: Ei , mina olen reeglit kinnitav erand!
Ja nii edasi. /Tsitaat sellest et iga mees vahetax oma naruse elu meeleldi Ziggy koera eluga jne.../
Oli tore.
Kohtudes koonlesime, lahkudes ka, sain lausa pñzemuzi!



Eila ñhtust ka



6 st 8 ni /vñibolla veidi kauem ka, millal tulid - tapselt ei tea/ tegutsesid murumehed: Pygasid muru, karpisid pññsaid ja vaankasve seintel. Circa 2 tundi kaks selli; ñppind mehed, omad riistad - Malena maksis 60 pzt neile sulas (*3.6).
Et kas Titok ei taha omale objekti - hea talvel muru niita, muidu tehnika seisab? Saaks komandeeringuid kirjutada mucho-mucho.

Veel lahkusid meilt kanadalased. Yx oli Victoria, kes on koos musta tibiga pyha perekonna pildil. Aga vahepeal sigines teine veel, keda mina pidasin perekonnaliikmex (a la vanema venna naine).
Tegelikult Manon Kanadast kes elab Buenos Aireses.



Kutsus mind koos abikaasaga tangot tantsima reede ñhtul kell 11.30. Et ta vñib meid ñpetada. Ex naeb.
Talle aarmiselt meeldis pyhapaevasel ñhtusoogil minu repliik, et mul yx naine on, milleks veel mingid?/Jutt kais saunast, mid ama igatsen, aga mis siin tahendab prostituuti/.
Ñiendan veel vigu pyhapaevases postis. Kaisime soomas keskmise venna Leo juures, kes on hambaarst. Vanem vend Javier on psyhholoog nagu ka Diego ja Malena ise. Autistid on vanema venna poisid, Leo just sai tite ja nyyd oodatakse, kas akki ilmnevad samad margid, mis vennapoegadel.
Viktoriga jatkame smas heas stiilis. Naitex.
Minu lugu, mis talle meeldis.
Naine on ostnud uue riideeseme ja kysib /kas mehelt sñbralt sñbrannalt pole oluline/ - ¿Mis sa aravad kas mul dekoltee on liiga sygav?
¿kas sul on rindade vahel karvu?
Ei ole.
jarelikult on kyll liiga sygav.

Ha ha

¡Siin on muidex, need tñepoolest sygavad! /Karvu, tñzi kyll, pole veel naind!/

Koolis. Kysimus
- mis mul sargil on kujutatud?
- ei tea tapselt
- akki on see pilt sellest kuidas kaks tomatit lahevad yle tee?
- sobib perfektselt hispaania keelde
- dos tomates cruzan* calle**, uno habla*** a otro: Apurate**** , un Coche*****!! Otro pregunta******: Que*******? Que¿ /haaldub nagu ke/- ketchup!!

*kax tomatit yletavad
**tanavat
***yx ytleb teisele
****kiiresti!
*****Auto tuleb!
******teine kysib
*******Mida? Mida?
Vat nii.

Nagudeni



1 comment:

Anonymous said...

Õhtust!
Kas Sul on tuttavate kokkutulek?
Meil ka väikesed segadused: nimelt võttis SAS mingid Kanada lennukid kasutuselt maha ja meie tagasilend Stokholmist on plaanist eemaldatud. Kui kõik hästi läheb, siis saame vahemaandumisega Kopenhagenis ja 2 tundi varem Tallinna.Ootan kinnitust.
Pesen pesu ja triigin, ei viitsi pesumajja viia.
Z