Sunday, November 11, 2007

Mendoza vol 1

Viimne pilk Buenos Airese loojuvale paiksele ja laxime. Lennufirma oli Austral. Kñik sujus ja kell 10 paiku laekusin uude kodusse. Pererahvast tutvustan edaspidi. Koos minuga elavad Victor Viinist ja Antje Berliinist, ka keele ñppijad.



Tuba on suurim ja sisaldab senistest elamistest kñige enam mugavusi - queen size bed,






ja eraldi uberik asjade jaoks (kapid, riiulid) ja privaatne dush-wc (vasakul)



Tuppa paasen ñuest eraldi trepi kaudu. Siin pildil on mu toa ux lahti ja trepp ka naha.

Ñues on muru, lilled, pññsad ja bassein. Vaga kena on. Sooja 25 kraadi.



Vaade minu ukselt ñue. Baseini taga on suvekook -grillmaja. Perenaine Malena seal ei tee syya, aga ta pojad - vaimehed kyll.



Vaade suvekoogist maja poole. Minu tuba on selle kñrgema katuseehituse (arvan et soojavee paak) all. Muru kaivad toomehed niitmas. Perenaine on lahutatud ja elab koos noorimaga neljast lapsest. (28 aastane Daniel, sel oli pruut ka ñhtulauas). Kaks vanemat last elavad kñrvalmajas.

Basseinis on vesi kylmavñitu, sobib jalgu leotada. Basseiniserval konutab Victor.



See on yx 63 aastane Austria pensionar, ka keelekooli kaudu siin. Oli Ladina ja vanagooti keelte opetaja Viinis, pensionil. Lapsed suured, lahutatud, reisib 3-4 kuud aastast.
Sellise minevikuga on tal muidugi keel ka suht perfektselt kaes. Tal on veel 2 nadalat plaanis kohal olla, esmaspaeval lahme koos kooli. Naeb oma aastate kohta vaga hea valja.

Enne Mendozat tegi tuuri Peruu-Boliivia-Chile. Siin meeldib kñige enam. Sel aastal juba teist korda Argentiinas. Lemmikriik on Canada, eriti Quebec. Raagib saksa, prantsuse, inglise, hispaania, ladina, vanagooti keelt. Kunagi oskas ka vene keelt aga selle on unustand. Lahe sell.
Peale hommikusooki istusime basseiniserval ja ajasime juttu - Victor, skaslanna, perenaine Malena ja mina.




See on saksa tydruk ¿Antje?, Berliini linnaametnik. Lñpetas siin ja lax tana lennukile, Ushuaia & Buenos Aires veel vaja kaia temal. Mñlemad nad Victoriga laitsid Santiago de Chilet, et seal pole midagi vaadata. Mu vaba nadala valik kisub argentiinasse jaamise poole.

Perest teen hiljem pilte, aga yx pereliige on kilpkonn



Nagin kuidas ta sñi maksakilLukesi, nii et suu vahutas.

Tulin supermarketit ja internetti otsima. Marketit veel ei leidnud aga internetikeskuse nimi on SIBERIA.
Esmamulje te vaga roheline ja rahulik linnake. On bussid ja ka trollibussid.



Tyypiline tanavapilt siin ymbruskonnas: Puudega allee, madalad majakesed, liiklust peaaegu polegi. Rikaste rajoon see ju on. Minu perenaise majal on "MYYA"-kuulutus. Pakutakse 300000 US$ talle. Naiteks Montevideos Gerardo korteri saaks 20000 -ga, Rambla aares poole suurema 80000-ga. Nii et siin ikka tyki kallim kinnisvara.
Rentslid on see-eest meetrisygavused




nagu vñite isegi naha. Liiklusmark: Ettevaatust, lapsed mangivad!

Noh, kohtasin veel midagi senikogematut:



Veinimaal on oma ñlu kah!

Sex korrax jaame nagemist!

Raiz

No comments: