Thursday, November 22, 2007

Viktor on vñrratu!



Tshiili Vabariigi valjak. Otsisin yht restorani mis Lonely Planetis kirjas ja kohtusin siin serval Carrefouri kaubamajaga. Syya sain kah.



"Kasitoo turg". Yxkord ammu ammu (1978 vñibolla) sai yx selline relv Andrusele maha aritud. Paarikymne Boney M, Eruptioni ja kurat teab veel mis muzooni lintide vastu. Sain lintide eest ise ka pappi maakuttidelt. Kellelt parines ka grammofonn.

Kui olin syya tellinud markasin hoone seina, ilmselt yhe omaniku lñpp = teise algus.



Pool ajalugu punane, pool kollane.

Elust.

Kool:
Ñpetajatega kaib diskussioon ja lugude jutustamine. Raagin loo, ñpetaja parandab vead ajavormides ja raagib oma loo.
Naitex Ana v d Boschiga -
- Kuidas kaheaastane Teresa pani mind yxkord rñdule kinni /laxin suitsetama sinna/ ja tñi mulle magamistoa akna /mis oli ñnnex tuulutusasendis/ kaudu mobiili, sain kutsuda Leili appi
- Kuidas tal kaheaastne tytar oli vannitoas vannis , ta lax kooki kypsevat pizzat vaatama ja vannitoa ux lax tuulega hooga kinni ja lukku, vñti seespool. Tñi naabrilt sarnase vñtme ja sai uxe lahti teha.
- Kuidas mul abikaas Uruguay "teletahe" kohta kohe paringu esitas
- Kuidas tal on abikaasast palju fotosid koos Marlyn Monroe kloonidega, sass on ju Monroe firmas ja yritustel on sageli M.M. -iks meigitud tibukesed kohal.
Jne.
Muy informal ñhkkond.
Ana v.d. B. on ilmselgelt ylemast keskklassist.

Seevastu Eliana kysimused on a la

- Raivo , kuidas muutus Eestis yhiskond kui kommunism kokku kukkus?
- Mi soli siis / NSV Liidus/ parem kui praegu, mis oli jama.

Jne.
Huvi yhiskondlike protsesside vastu palju suurem, teise ñpetaja pñhihuvi on perekond, individuaalsed suhted. Kyllap see saab ka Elianale olulisex kui ta mehe omale leiab.

Kirusime tund aega poliitikuid koos, kes enne valimisi lubavad kñike, parast aga ajavad ainult pappi tasku. Vahet pole, Argentiina vñi Eesti.

elu raske, kogu papp kulub elamisex ara, liisingut siin ei tunta, seega oma majast vñid und naha - kuidas kogud 100000 peesot, /normaalse maja hind; taiskoormusega kooliñpetaja 13 tundi nadalas saab 1600 pzt kuus /*3.6 eeki, muidex USD oli minu siia saabudes 3,15, praegu 3,10// maja ostux? Vñimatu. Laenu pangast ei saa niipalju. Pankasid on tohhuijaa. Aga pappi nihhuijjaa. JNE.

¿Mix Viktor on vñrratu?

Eine ñhtusook.
Malena oli valmistanud milanesasid. Vaga levinud asi siin, pñhimñtteliselt schnitzel. Paneeritud vasikaliha nii 5 mm pax. Malena omad olid mññdus 5 x 5 cm, restoranis yx katab terve taldriku, ca 15 x 15 cm. /A la Napoli on selle asja peal veel mñni kiht juustu ja sinki/

Taldrikul, kust kñik vñtsid /mina, viktor, malena, diego, diego pruut lucia/ olid asjad hunnikus. Soogi lñpux jargi yxainukene. Ja keegi ei taha seda, kñigil kñhud tais.

+Siis Viktor raakis loo.

Kutsub peremees omale 11 kylalist ñhtusoogile, pakub milanesasid. /Suuri/
Aga taldrikul on neid 13 tykki.
Igayx vñtab yhe, yx jaab yle. Soovad, joovad, taldrikud tyhjad kñigil.
Kysitaxe, ¿kas keegi soovib juurde?
Ei, ei, kñigil kñhud tais mis tais.

Ja siis laheb hetkeks elekter ara. Pimedus.

Myra, appikarjed.

Valgus tuleb tagasi.

¿Ja mis me naeme?

Yle yksiku mialnesa on yks kasi, milles on 11 kahvlit!!!

never say never, yeah!

R.

PS varsti on loota kylalisesinejat siin blogis!!!

Stay with me!!!

No comments: