Sunday, November 18, 2007

Pyhapaeval



¡Hola!

Tana magasin kella 9.40-ni, siis jalgpalliylevaade / iisrael pani venkudele ikka muhedalt ara!/ + kolmveerand tundi vabatahtlikult tegelesin tegusñnadega ja kell 11-13 grillisime inimliha Viktoriga basseini veerel. Malenale ytlesin et ñhtux on sul kaks meest "al horno" - ahjust. 30 + kraade, pilve(de)st ei tea keegi midagi.

Filosofeerisime veidi inimese sugupuu ja paritolu teemadel. Raakisin oma sugupuust, mis meil Toris seinal ja et naine ilmselt tundis need ¿paar tilka paruniverd? minus ara. Viktor teab oma ema vanaema aga mitte rohkem. Vñime mñlemad olla Tshingis khaani vñi Muhamedi jareltulijad. Ja kust sai inimene ikkagi alguse?
Meenutasin yht multikast, mida nagin kuskil 82-83 Soome tv-st.
Taiesti tyhjal planeedil maandub kosmoselaev, skafandris tyybid kaivad laevast valjas ja enne lahkumist viskavad maha tyhja Coca-cola pudeli. Ja sellest vaiksest tilgast mis seal pudeli pñhjas on, tekivad amoobid, kalad, dinosaurused, linnud, imetajad, inimesed kes lahevad kosmosesse ja maanduvad tyhjal planeedil, kaivad laevast valjas ja lahkudes viskavad maha tyhja Coca-cola pudeli ......
Ja kñik se Raveli "Bolero" saatel.

Keegi ei tea.

Pool tundi praadinud, ei viitsi enam raakida ka mitte. Tunnen et olen saand, aga kuna panin kreemi enne paikest ja paixe ajal ka, siis poolakti tomatina ei suuda sooritada.

Kell 1 lñunasook, veel 20 minutit tuld ja tuttu siestax. Kell 4 kannatab juba uuesti nina valja pista toast.

Panin kokku pesukoti ja olen nyyd siin JUMBOs internetis. Pildistada polnd midagi, aga et sñnum ikka illustreeritud oleks, pilt perenaisest Malenast pruudipñlves. Aastat ei tea, aga pilt on soogitoast mineva 2. korruse trepi juures seinal koos paljude teistega.

Aeg meid muutnud on ....



¿Aga nagu naha igal naisel on unistus/malestus oma pulmast?

Pyydsin helistada aga vñrk oli ylekoormatud, kutsus korra ja siis katkestas. Homme jalle.

R