Tuesday, October 16, 2007

Teisipaev

Oli uks tavaline paev nigu neid tulemas on veelgi. Kooli 4 tundi ja nuud olen vaba.
Kohtasin eile ohtul ka Peterit, teist usa selli. Ta meiega ei ohtustanud, kuna tal perekond on siin praegu. Laksid tana Coloniasse ule joe.
Beatriziga raakisime poliitikast. Et siin ekspresident Menem pidi usku vahetama, (ta oli muhameedlane, Syyria paritolu) selleks, et presidendiks saada. Toin naite, et meil linnapea vahetas nime et paremini poliitikas edasi jouda. Et voimu nimel vahetatakse varsti ka sugu ja nagu vist. Valimised on siin 28.10 ja Beatriz lubas haaletada praeguse presidendi naise poolt. See kandideerib ise presidendiks. Siuke a´ la tiinapork tadi, kellel kaed kortsus aga nagu kukla taha pingule tommatud. Seni on Argentiinal olnud uks naispresident, kuna Juan Peron oma viimasest naisest tegi ekspresidendi enne oma surma. Ei usu et Cristina Kirchneril eriti voimalust oleks voita.
Room kuulda et Teresal hambaklambrid ara voeti. Nuud pese ka naid sirgeid hambaid korralikult!
Kas oues kivid on paigas?
Tervitab Raiz

1 comment:

Anonymous said...

Tervitus!
Nii hea on lugeda Sinu jutte. Nagu oleksin ise seal. See ongi õhtu kõige põnevam osa. Muidu ei oska ja ei viitsi midagi asjalikku ette võtta. Õues on nii pime, et isegi kivid ei näe allapoole vajuda.
Z.