Friday, October 12, 2007

Buenos Airesest

Terviseid lõunamaalt siis. Saabumine oli väga sujuv. Tallinn-Farnkfurt lend hilines tunnikese ja Sao Pulo/Buenos Airese lend samuti. Pealeminekuvärav oli sealsamas, nii et ei saanudki euromünte laiaks lüüa. 2/3 reisijaid lahkus Sao Paulos







sao paulo lennuva´li



ja nende asemele tulis uued. 25 tundi peale starti Kullmetsast panin jala Louna-Ameerikas maha.
Keelekooli poolne orgunn oli ta´´pselt nagu kokku lepitud - minu nimi kioski klaasi taga kirjas, auto toi mind vastuvotja maja juurde. Elan Beatrizi juures.




nagu vanaemaks loodud




Ta on endine sotsiaalto´´o´´taja, elab u´´ksi suures korteris Buenos Airese keskel. Presidendipaleest 400 meetrit. Mehe kohta ei tea veel, aga lapsi ja lapselapsi jagub. Veel on tema juures kostil kaks ameerika kutti. Ian opib rahvusvahelisi suhteid kolmandat aastata, millest u´´he semestri teeb Buenos Airese u´´likoolis. Parit Oregonist. Teist selli pole veel na´´inud, ta on praegu Iguazul. Olemasolev aga soidab na´´dalalopuks Corrienetese provintsi (10 tundi bussiga siit)


Minu toake pole just suur - m,a arvan Viru vanglas on kongid suuremad. On kusett, pa´´ris kova, ei logise, kaks sahtlitega kapikest, nagi ja kirjutuslaud. Naeb valja selline:





















So´´o´´gist. Beatriz pakub seda kas korda pa´´evas. Hommikuks oli sai ja marmelaad+voi, ohtul aga paris hea lihaga pajaroog ja lahtine pirukas.

Lounatasin Cabildo de Buenos Aires kortsis: praad ja kas 650 ml Quilmes olut la´´ks kokku 41 peesot (korruta 3,5=ga). See on kodust 70 meetrit. Olu on kahjuks pa´´ris hea.


Ta´´na on siin ilm vihmane, aga homseks peaks paranema. Homme ohtul na´´en jalgpalli Argentina vs Chile. Kool algab teisipa´´eval.
Homme kirjutan ja´´lle. Muzi=kalli.

2 comments:

Anonymous said...

Tervitus!
meil elu vanaviisi.
nunnul oli täna mingi võistlus. Suss ööbis Leili juures, meie käisime eile kinos. Palju ajavahe on? Tundub, et Sulle meeldib.Musi-kalli.Zibz ja Co

Anonymous said...

Tsaukk! Margaret olen. Täna on jalgpall teema. Eestlaste jaoks kurb teema. Saime inglastelt 3:0, kusjuures ühe inglaste värava lõi Rähn!

Ja see mingi võistlus, millest siin räägiti, minu võistkond võitis, ja läheb Pärnummad üle- Eestilisele võistlusele esindama.

Kui eluga jalgpallilt tagasi jõuad, räägi, kuidas mäng oli