Saturday, October 20, 2007

Sabado 20 octubre

Tana hommikul tegelesin omal soovil paar tundi keelega. Beatriz oli eile ohtul kaua ara, soime poistega omaette ja jutustasime tunni. Tana hommikul oli Beatrizil 4 aastane tutretutar kulas. Olid kuskil kaind eila. Vist Argentiina voitu ragbis tahistamas (Beatriz vaatas telekst ja kisas nigu min ajalgpalli vaadates. Argentiina sai MM-l kolmanda koha, voitis prantsust). Muhe.
Tulin jala Recoleta linnaossa. Teele jaid uhked hotellid ja San Martini valjak kus taas Malviinide kangelaste ausammas.


San Martin plaza



Avenida Libertador. Normaalne avenida on ikka 5-6 soidurida uhes suunas. Recoleta jaab selja taha. Voibolla detsembris Sheratonis¿


Sheratonist ule tee grilliti klaasi taga migeid loom. Lehmaks vaiksed, koerad selles osas on ju Koreas, seega vist janes? Janseks suur jalle.
Praad maksis 100.-, mida pole siin veel naind.



Auvalve langenutele. Jargmine pilt on ulevalt vaade siiapoole. Selle tegi uks sobralik kaberlinski, kes kusis 10 pzt haigete laste heaks. Andsin ka.



Olen toesti siin, mitte antslas.



Recoletas on ka see surnuaed, kus Evita lebab, aga algab Recoleta Plaza Franciaga. Ja jallegi kasitooliste ja kunstnike turg. Toega siuke kus T sarke ei olnd, aga igasugu muud nodi kull:



Naiteks sellised nahast kaekotid naistele,



Inglikesed lastele



voi midagi paris tuttavat: seebid. Kah kasitoo


Samas korval, ullatus ullatus ¿ Arva mis ?
No oli toesti taitsa juhuslik vahekord.

Parast olusid ja kartulikoorukesi laksin laadale tagasi.Oli sinna kogunend toesti igasugu kunstnikke. Marina Antonovaga raakisin paar sona vene keelt, on 8 aastat siin, enne oli 8 aastat Daugavpilsis. Muus oma pilte. Nii kui vene keeles kaks sona utlesin, pani kohe ara, et "vñ iz pribaltiki".
Lasin uhel karikaturistil endast pildi joonistada. 30 pistooli. Ta pani mulle esialgu vaikse tabureti istumiseks, see vajus laiaks mu all. Aga toodi uus tool ja too sai tehtud. Pildi joonistamise ajal tuli uks jorss ja kusis mu sormuse kohta¿ Et mis varki? Seletasin talle onnest, Indiast ja Jaipuri juveelipoest.



Toohoos



sarjast "XXI sajandi suuri motlejaid"

Edasi soitsin bussiga (kusisin uhelt muujalt, mis numbriga minna) Bocasse. see on siuke barrio (kvartal) millest jallegi Lonely Planet hoiatab et turistitanavalt ara sissepoole mine.
Bussist maha tulles tuli kohe tuttav tunne:



Arge haaletage!!

Ometi need ju teavad lahendusi, kes haali nuiavad


Cristina onpraeguse presidendi naine, 52, beatrizi soosik. teab mis on riigis valesti ja kuidas oigesti teha! (hahaa, anzip ka teab)



Boca on kuulus varviliste majade poolest. Sadamas toolised virutasid laevade varvimise korvalt varve oma majade jaoks.
Ja Boca Juniors klubis mangis Maradona.




Kolm sammast millel argentiina seisab Juan Peron, Evita, Diego.



Eesti turiste kaib ilmselt kui murdu. kaupmehed on igatahes valmis:



margivalik Boca suveniiripoes

Homme tegin omale emadepaeva kingituseks ekskursiooni maale: gauchod hobused hacienda.
Pogenen siit Bocast ennekui pimedaks laheb. Kuigi Viisnurgaga sark ja swastikaga sormus peaks piisavalt kaitsma.
Parimatega

No comments: