Saturday, October 27, 2007

Mar del Plata



Et koik ausalt ara raakida nii nagu oli, pean alustama reedest Retiro bussijaamas. Piletit ostes kysiti passi, mille olin koju jatnud. ¿No ytle yks ilus number de passaporte? Kirjutasin mingi numbrijada ja Estonia, aga nime ja synnipaeva pani kassiir ise. Niisiis kehastusin Roberto P.-ks, syndind 1/1/1900.

Startisime kl 17.30. Kummastav bussisoit siledas pampas taiskuu ja tundmatute tahtedega.

Joudsin siia kohale umbes 23.30.
Hotellis ka portjee muigas et mul passi pole, aga kirjutasin ennast oige nimega sisse. Valisin hotelli "Iruña" LP kirjelduse jargi et asja remonditud, suured vannitoad ja "ample breakfast buffet".
Jargnes ohtusook "tenedor libre" puhvetis ja ¿whisky? 195 ml 6.- pzt ajalehekioskist (seda Bs.As. ei myyda kioskis) ja tuttu.



Tuba OK, telekanaleid oli 80. Nagin laupaeva hommikul lives Mancester United-Middlesborough jalgpalli. Paul Scholes miskiparast ei manginud, istus loozis ja urgitses nina



Selline oli "garden view" toa aknast. Hotell maxis 219.- pzt/paev. Puhvetis aga pettusin, ei muna ega peekonit. Ikka sai, maardejuust ja moos nagu koduski. Luxus siiski et ka sink ja juust saadaval.
Tegelikult tahaks oudselt putru syya!






Laupaeval sula paikene, suundusin mere aarde



Vesi oli nii 16-17 kraadi, moni kohalik ¿voi islandi turist? isegi ujus



Tohutult teokarpe rannas



Kividest lainemurdjatega on tekitatud siuksed vaiksed lahesopikesed. Rajatised vasakul on "balnearios", sellised riidega kaetud kuudid, kus laud ja toolid. Selle suvitajad yyrivad paevaks. (50 per karss). Need olid veel enamuses paljad karkassid, ylespanek kais parajasti. Otsustasin et kain seal tagumisel neemel ara. Jalgupidi vees.



Esimeses sopikeses kohe pyxid marjaks! Ei no robleem!



See on vaade linna poole tagasi matka lopp-punktist. Yx Quilmes on juba minuga.



Edasi ei viitsind enam. Kunagi oleks Buenos Aires vastu tulnd.


Siit sain takso

Koju saabunult leidsin et olen peris korraliku paixelaksu saanud



Un instalacion de arte moderno estonio:
"Seisev poolakt tomatina"

Paiksekreemi tuleb toesti enne oueminekut panna, mitte parast.

/Tuleb meelde kui 1989 kogesime sober neemega oisel Viljandi-Parnu maanteel, et vastu tuult ei ole motet k*sta. Inimene opib kogu elu,...jne/




Hylgeid pidi sadamas elusalt ka olema. ei joudnud sinna.
Kreemitatult, suundun syya otsima. Kalastajate klubi, mida B. soovitas ei ole veel kooki kaima tommanud.



Lauantaitanssit





Linna asutajale



Cazuela de mariscos. Kelner soovitas selle votta - "kui ei maitse, siis sa ei pea maksma!" Maitses kyll. Kortsiarve 80 pzt mul seni maximum siin. Peale seda alustasin kaesolevat sonumit, aga uni vottis mind rajalt maha.

Tana hommikul kullerdasin teisele poole. Kella 10.30 seel linnaekskursioonile olin ainus huviline, seega bussi ei kaivitatud.





Liivarannad labi

Leidsin yhe tootava locutorio ja katsun selle kaigu muljed kokku votta.
Paris lahe.
Kirjutage mulle rohkem endast ka, eriti sipsikud. Kuidas tunnistused jne. Pange moni varskem pilt endast ka siia yles, mul telefonis on ainult kaks pilti teist kolmest. Vaatan neid iga paev mitu korda.
Lahen nyyd bussijaama.
Chau!



PS. Siukest asja meil kyll ei saa olla, et pargid politseimaja ette auto ja ....


No comments: