Saturday, October 13, 2007

kolmas päev

Tána magasin juba normaalselt kell 23 tuttu kell 7.30 üles. Ajavahe on 6 tundi Teie kasuks.
Eile jalutasin mööda Casa Rosadast Puerto Madero linnaosasse.














Casa Rosada


See on uuendatud vana sadamarajoon, uhked restod ja kõrghooned. Sadas vihma ja sain märjaks. Argentiina mehed oskasid märjal konniteel käia nii et püksisääred kuivad, mul aga pea põlvini porised.




Ausammas Falklandi kangelastele. Kaartidel on need Aregntiina omad ja nimex Las Malvinas

Telefon sai ka niiskeks ja hakkas õhtul jamama. Kuivatasin ta laualambi all ära.
Õhtusöögil olin üksinda, sest Jan sõitis ära ja teine sell Peter ei ole veel ennast ilmutanud. Vestlesin Beatriziga sõnaraamatu abiga. Laupäeval pühapäeval õhtul süüa ei saa, võin näppida tädi külmkapi sisu.
Hommikul tegelesin veidi keeleõpikuga - vaatasin uuesti läbivõetud osasid.
Praegu olen San Nicolase linnaosas - siin jookseb argentiinlaste poolt maailma laiemaks tänavaks peetav 9.juuli avenüü. Minu meelest Pekingis oli Taevase Rahu väljaku ääres laiem tänav.
Külastatud Carrefouri toidupoe hinnad: õlu 650 ml 2.30, piim 1 l 2.20-2.70, Vein 0,7 l alates 7.90. On ka kohalikud brändi ja viski olemas. Ei ostnud midagi. Veiniosakonnas oli olemas talvevein - ilmselt Canada jääveini analoog.
Sai katsetatud kas pääsen internetipanka ja maksuametisse, see toimib.
Pangaarvet HSBC-s ei saanud avada, vaevalt et ka muudes pankades. Küsin järgi. Telefoni pole ka veel soetanud. Täna katsetan kas Hansapanga ka deebetkaardiga saan automaadist raha.
Kui viitsid, võid seda teksti redigeerida, siin on ju teised täppidega tähed klaveril. Voi viitsivad sipsikud tähti parandada?
Pilte täna ei saand lisada, selle locutorio arvuti ei tunnistand mu telefoni.
Kell 15 viiakse mind jalgpallile. Kõike head teile.

2 comments:

Anonymous said...

Hommikust!

Margareti võistkond võitis ja läheb Pärnut esinadama. Kuidas jalka oli?

Anonymous said...

Tervitused!
Kuidagi kõle ja külm. Teeme täna Nunnuga sauna, võib-olla saab sooja. Sipsikud on asjalikud ja muudkui küpsetavad ja pesevad nõusid. Z.