Friday, October 19, 2007

Reede 19

Nadal kooli sai labi.
Niimoodi need tunnid meil kaivad:


Ana y Marciela
Ana votab tangotunde iga paev.


Ankie y profesora
Ankiel on neli last: tutred 27,26,24, poiss 20. Mees laks ara. Elab siin venna juures, kes uritab ari teha Argentiinas. Ankie on 7 aastat elanud Curacaol.




Meie opetaja
Oli selline test oppematerjalides, kes mis toitu/jooki tarbib/armastab/vihkab. Opetaja pani olle kohta et "me gustan bastante" ehk siis meeldib enam-vahem, sama veini kohta. parast selgus et ta olut joob 2 korda aastas ja veini 4 korda. "piisavalt"!!!

Jaame kolmekesi oma grupiks kokku veel kaheks nadalaks. Aga koolis on kombeks opetajaid vahetada, nii et me voibolla jatkame uuega uuel nadalal. Kuigi tostsime selle plaani vastu kisa ja sekretar lubas meid kokku jatta. Eks naeb. praegu on kull mul soov edasi kaia.




Vaade kooli rodult H.Yrigoyen tanavale. Vasakul pool umbes viies kuues maja kus paistavad tellingud, seal on Beatrizi korter ja minu kodu praegu.
Kirjutan seda lopuks ometi uhes locutorios kus on ruumi ja ohku. Muidu koik need internetisaalid on suht peldikud ja kitsad, nii laud kus on arvuti kui laudade vahe on koik hiinlastele parajad. See koht on hasti lahedal kodule, jaangi nuud siia kaima.
Telefon peaks olema +54911 64275069. Voiksid helistada aga mitte varem kui Eesti ajas 15-15.30. Osa sellest koodist vist on seotud Buenos Airesega, see muutub kui liigun edasi. Praegu igatahes toimib piltide blogimine aga ei saa saata pilti e-kirjana. Mis teen laupaev-puhapaev veel ei tea, voibolla kain linnast valjas monel ekskursioonil.








1 comment:

Anonymous said...

Hommikust!
Turul käidud ja nüüd maale.
Kuidas Sul siis pesupesemisega lood on? Loodan,et saate omaõpetajaga edasi olla.
Kas Sa ka tangotunnis käid?Võib-olla peaks ma ka minema?
Z:)