Wednesday, October 17, 2007

Kolmapäef

No tervist taas.
Tana tegin koolis naistele ara. Opetaja andis mulle eraldi ulesandeid juurde, et igav ei oleks. Tuleb valja, et opetaja meil on 3 aastat naitlemist oppinud. Ta lahkelt demonstreeris oma andeid meile. Naiteks et Julio Iglesias ei meeldi - selle peale automaadivalang, justkui laseks saasta lavalt alla. Ja tegelikult Enrique (Iglesias) ka ei meeldi - naide kuidas kuul omale pahe lasta. Ja nii edasi ja edasi. Meil silmad marjad lausa.
Oli selline mang, et igauks motleb uhe linna ja teised siis kusivad kusimusi, et ara arvata see linn. Vastata saab ainult ei voi jaa. Tuli valja, et saksa tibuke tahaks mesinadalad veeta Vancouveris, hollandlanna aga motles Viinist. Veel selgus et sakslasel on kaks hobust ja ta on kova ratsutaja. Naitas pilti mobiilis (koos hobusega, oigemini temake peal) - no taitsa Agnes von Monnikhusen.
Peale kooli nagin kodus meie "Leilit" (no ca 30 aastane on see siin) ja soitsin metrooga Palermosse. Uks suuremaid linnaosasid siin. Sealt ka see pilt.
Beatriz hoiatas eile ohtul et tasuks osta paiksekaitsekreem, et tuleb ilm nigu suvel, kuigi on kevad. Ongi jumala selge ja 28 kraadi sooja. Palermos marssisin jala umbes 3 km, soin trendikas restoranis (ka toidu valjanagemine oli viimase peal, kihiline kook umbes 15 x 15 cm 10 cm korge vaheldumisi paprika, sibul, loomaliha ohukesed viilud - imehea.Maksis nagu ikka koos kahe ollega 50 pzt.), marssisin veel ca 5 km, eksisin natuke, kusisin juhatust, marssisin veel ca 3 km, leidsin metroo, nuud olen taas kodu lahedal. Elamus tñotab sugavat und ohtul.
Vaatke mu postkasti laekus kinnitus Mendoza elamise kohta. Oma tuba, oma vannituba, majas bassein ja internet. No mis veel vaja.
Ehk aint mu asemel olla?
Chauu!!

4 comments:

Anonymous said...

Tere ka Eestimaa idaprovintsist!

Tundub, et Su eluke teiselpool maakera on päris tore, lõbus ja seiklusrikas. Kolmapäevane kommentaar algaski selliselt, mida ootasin Su eelneva jutu põhjal kooli rühmakaaslastest!
Jätka samas vaimus
Monza

Anonymous said...

Tervitus!
Palju õnne, et tibidele ära tegid. Kui koju jõuan,siis kirjutan.

Anonymous said...

Nüüd olen siis lõpuks kodus. Kell on 8 õhtul.Täna oli esimene probleem, notarid helistasid ja ütlesid, et päevavalgus lambid vilguvad. Homme helistan elektrikule(Täätsale). Suss on Leili juures, tal homme kooli pole ja Nunnu läheb Haapsallu võistlusele. Käisime õhtul cafe Campas söömas, Nunnu lasagnet ja mina sushit.Tööl korraldasin ka üh üllatuse, näis mis saab. Leppisin kokku, et pannakse 1,5milj. demo masin ülesse koos programmiga.
Nunnu käskis kirjutada jalgpallist, et Eesti kaotas Montenegrole 0:1. Muid suuremaid uudiseid pole.
Muuzi-kaali.Z&N

Anonymous said...

kas Starmani arve panen ka ühte patta?
Z