Monday, October 29, 2007

Esmaspaev 29

tere taas

Kaisin laevaliini kontoris Uruguay pileted toomas ja seal kulus 2 tundi. Vaga aeglane. Aga koik siblivad hoolega.
Lahkun siit 03.11 kell 8, tagasi 10.11 kell 10.30.
Lahen otse Montevideosse 3 tundi laevaga, tagasi aga bussiga Mvd- Colonia ja sealt 50 mintsi laevaga Bs.As.

Uruguays elan 32 aastase inglise keele opetaja ja psyholoogia yliopilase Gerardo Verdier´ juures. Montevideo Zona Legislativa Marmaraja 2147 apt 607 telefon 099192977
Elab ta yksinda, ei lemmikloomi ega suitsu tee. Ei kujuta ette et sell viitsib syya keeta, ilmselt tuleb ise vaadata. Ehk annab olut libistada koos?

Lasin uurida, kas laheb buss otse Mvd-Mendoza, aga see valjub ainult kord nadalas reede lounast, otsustasin et tulen siia tagasi ja lahen Mendozasse kas bussi voi lennukiga. Mar del Platasse soitsin bussis sviidi klassis, tagasi magamisistmel. Buss on sama lai kui meil aga selle laiuse peale on 3 istet. Suuremad kui lennuki business klassis. Sviidis sai taitsa horisontaalis lebada, sellisega kannataks 20 tundi kyll valja.

Tahan sel nadalal paika saada ka meie detsembri pohipunktid, hotelli ja Iguazu lennud. Arvan et oige oleks lennata Iguazule 06.12 neljapaeval ja tagasi 08.12 laupaeval. Siis pyhapaeval Rio laevale.
¿Aksept? Siis jaaks siin meil 03,04,05 ja 08 detsembri ohtu. Yhel neist laheksime tangoteatrisse ¿ehk koos Beatriziga?

Argentiina uudiseid veel. Jouan mina eila kell 7 bussijaamast kodu lahedale, istun baari, et teha yx olu ja kelner teatab et seoses valimistega ei tohi olut myya. Louna ajal Mar del Platas kyll myydi. Join siis apelsinimahla ja ennae, mingi tuttav vanamees seletab kelneriga ja saab olle!! Kusjuures vanaga koos oli yx neeger!!
Nahhuijaa!!
Laksin poodi, seal ka viinalett blokeeritud ja olleriiulile plakatid ette tommatud. Aga tanaval vaatan et baarides juba antakse. Sain minagi, kell 19 olid urnid kinni ja olled lahti. Voitiski Cristina Fernandez Kirchner. Kui nii edasi laheb siis peab USA-s voitma mrs Clinton? Ja mis ta praktikantidega ovaalsaalis teha voib¿?

Jatkame koolis kahekesi Ankiega. Opetaja palus raakida mis nadalavahetusel tegime, mul muidugi molust naha et paikest sain. Ostsin eile aftersun geeli, vaga hasti funkab. Raakisin et jalutasin jne bla-bla. Vaatasin sonaraamatust et oelda "sain rannalt kuus teokarpi" kui opetaja protesteeris - NOT "CONCHAS" IN ARGENTINA - see on slangis "a female organ".
Et sona-sonalt siis "panin kuut". Ha-ha. Karmiks kisuks siuke vark. Et kasuta teist sona. Vaatasin praegu samast TEA sonaraamatust et Raiz tahendab "juurikat". Kysin homme jargi kas ainult yhte sorti juurikaid.
Veel selgus et nii opetaja kui Ankie on lahutatud. Opetaja kiitles et ei iial enam ta abiellu, mina tuletasin meelde mis Bond ytles: Never say never - "Nada diga nada"
Saame homme labi Nivel I raamatu, koolis on yldse 4 nivel´i.

Mul on ka yx videoloik Mar del Plata seaviewga, aga see ei lae siit yles. Ehk kunagi hiljem.



Pole sellist Volkswagent justkui Eestis nainud. Crossfox. Kas on meil olemas?
Kribage mulle!

3 comments:

Anonymous said...

Tsau! Margaret olen.
Meil on koolivaheaeg praegu (hea rahulik, saab puhata).Peame kooli jaoks tantsu tegema, see edeneb üllatavalt hästi meil:).Pühapäeval on sulgpalii võistlused, jälle.

Sütevaka koolibänd(Bedwetters) on nomineertud MTV Euroopa Muusikaauhindade 2007 kategoorias ''Uus Euroopa Heli''. Alguses olid 18 noort bändi üle euroopa, ja siis iga päev elimineeriti üks bänd, lõpuks jäid kolm järele. Eesti tegi paljudele suurriikidele ära, nt Saksamaa, Inglismaa, Prantsusmaa, Hispaania jne.
Täitsa pae, Sütevaka bänd EMA'del.:D
Noh, rohkem uudiseid ei olegi, varsti kirjutan jälle. tsaukk!

Anonymous said...

tundub, et Crossfoxi meil müüda, ilmselt on võimalik tellida, aga tavamüügis ei ole.

Anonymous said...

What phrase...