Saturday, December 8, 2007

Braziilia poolel

Ekskursioon Iguazule ei ole taiuslik kui kaia ainult Argentiina poolel. Kñik raamatud kirjutavad et Brasiiliast avanevad tegelikult paremad vaated. Vñtsime kell 7.30 koti hotellist kaasa ja bussiga Brasiiliasse. Sillalt mis yhendab Argentinat Brasiiliaga paistis Paraguay ka ara. Oli ka kolme piiri kaubanduskeskus.



Seal on rada erinevalt Argentiina maast kñrgemale tñstetud metallrestidest teest ilusti betoonist ja maas.
Vaated on tñesti paremad - otse yle jñeoru on kosed.



Turist



Jñesang allpool kuradikñri.



Vaate- ja pildistamisplatvormid olid inimesi tais



Vaade Kuradi kñrile



Brasiilia raja lñpp oli viidud vee kohale. Sellel sillal lendas asjasoetatud mytz abikaasa peanupu otsast vette. Veike tuuleke puhus ykskord.
Yxkord juhtus mul omal samamoodi, aga olime siis merel koos kahe parismaalasega, yks neist hyppas vette ja paastis mu mytsi.
Siin sellist trikki ei saanud korrata, laks kymne sekundiga allavett see kaabu.



Viimsed hetked koos mytziga. Omanik ei tea veel, et ees ootab mytsitus.



Ja esimesed ilma



Vaade eelmiste piltide sillalt allavett, mille pildistamise pñhjus on kose juures hulpiv kummipaat. See on tegelikult paris suur, 38 inimest mahub sisse. Eelmine paev oli see meil yks programmi osa - Suur veeseiklus. Antakse paastevest selga ja kummikott asjade jaoks. Ja siis selgub et kñik paadijuhid on kui mitte Scumacherid siis Barrichellod kindlasti. Kimatakse, pooratakse, sñidetakse kose alla lausa et kñik ikka korralikult marjaks saaks. Yks sell tegi sñidu ajal ka videot, mida sai tellida. Paraku lahkusime nii vara, et see jai meil soetamata. Koskede juurest sñideti paadiga ca 6 km allavoolu /ka paris kñva vool ja karestikud/ ja sealt lñpuks veoauto kastis lñunasoogile.




Raja lñpp. Lift viis yles!

Sama tuuribuss tñi meid Argentiinasse tagasi otse lennuvaljale.


Tagasilend oli tavaklassis, aga Kempinski hotell yllatas meid sviidiga. Ega seda kanapeed ju vaja pole, aga kui pakutakse ........


Ñhtusoogil pildistasin Teresa sugulast.
Ñnneks ta paikseprille ei kasutanud, vastasel korral oleks tulemus olnud pandakaru negatiiv.
Mñned videodka kosest








1 comment:

Anonymous said...

hea algus